När du vill ha en större kryssning

rci_al-aerial014För en del människor är det naturligtvis inte alls nog med en kryssning till Åland. Här vill de ha ut lite mera och detta är enkelt att ordna om kraven inte är alltför stora. I det fallet finns då alla de Finlandskryssningar som kan vara av intresse för att de kan ta upp till hela 48 timmar att slutföra, om även detta då inte skulle vara för lite. Vill du förlänga din tripp kan du vara den som bokar in dig på ett hotell i Helsingfors för att uppleva lite av det som du inte finner i Sverige.

Nu finns det även annat att välja på och detta kan då vara att ta dig till Norge eller Danmark. Det är också något du kan göra med båt, vilket även kan vara en trivsam upplevelse. När du väl kommit dit finns det många kryssningar att välja på i Norge. En av de mest populära i detta land är den som kallas för Hurtigrutten. För att uppleva den måste du dock ta dig vidare en bit efter att du kommit med din första kryssning till Norge. Hur som helst kan du själv bestämma hur lång din kryssning med Hurtigrutten ska bl,i vilket kan vara allt från ett par dagar till nästan upp till två veckor.

Om du väljer alternativet Danmark så kommer du att ha en kryssning till England att välja på, vilket i och för sig inte tar längre än 24 timmar, men kan vara en annorlunda upplevelse i sig samtidigt som du kommer lite utomlands på köpet. När det gäller andra kryssningar från Sverige så finns dessa ut i Europa och i det fallet finns det att välja mellan resor till Polen, Tyskland och de baltiska staterna. Är det längre och mera exklusiva kryssningar du söker blir det en tripp till Medelhavet som är nödvändig.